Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4115
Title: Методи оцінки якості обслуговування в готельних підприємствах
Authors: Пенська, Валерія Андріївна
Keywords: туризм
готельне підприємство
методи оцінки якості
обслуговування
стандарти обслуговування
Issue Date: 2020
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота - 95 сторінок, 10 таблиць, 12 малюнків, 82 літературних посилання, 16 додатків. Метою роботи є визначення якості обслуговування в готельному підприємстві за допомогою використання методів оцінювання. Об’єкт дослідження - діяльність готельного підприємства. Предмет дослідження - якість обслуговування в готелі «Laguna Lazurne». Методи дослідження. В процесі дослідження використовувалися методи кількісного і якісного аналізу; синтезу; порівняння; теоретичного узагальнення. Готельне господарство є одним із найголовніших факторів і основною складовою туристичної інфраструктури, відіграє провідну роль у презентації вітчизняного туристичного продукту на світовому ринку туристичних послуг. Досвід економічної діяльності останніх років у готельному господарстві свідчить про низьке підвищення якісних параметрів оцінки обслуговування, а в окремих випадках якість обслуговування навіть дещо погіршилась, що зумовлює об’єктивну необхідність почати, розробки і використання системи оцінювання та контролю якості послуг у кожному готельному підприємстві. Зміст кваліфікаційної роботи полягає у виконанні аналізу сутності якості обслуговування, характеристиці окремих методів оцінки якості обслуговування в готелі і, на основі отриманої інформації, можливість перспективи удосконалення якості обслуговування.
EN : Thesis is 95 pages, 10 tables, 12 pictures, 82 references, 16 applications. The purpose of the work is to determine the quality of service in the hotel business through the use of evaluation methods. The object of research is the activity of a hotel enterprise. The subject of research - the quality of service at the hotel "Laguna Lazurne". Research methods. The study used methods of quantitative and qualitative analysis; synthesis; comparison; theoretical generalization. The hotel industry is one of the most important factors and the main component of the tourist infrastructure, plays a leading role in the presentation of the domestic tourist product on the world market of tourist services. The experience of economic activity in recent years in the hotel industry shows a low improvement in the quality of service evaluation, and in some cases the quality of service has deteriorated, which makes it necessary to start, develop and use a system of evaluation and quality control in each hotel. The content of the qualification work is to analyze the essence of service quality, the characteristics of individual methods of assessing the quality of service in the hotel and, based on the information received, the possibility of improving the quality of service.
Description: Пенська В. А. Методи оцінки якості обслуговування в готельних підприємствах : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 95 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4115
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пенська. В.А Кваліфікаційна робота.docxМагістерська робота3.18 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.