Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6267
Title: | Підвищення конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг готельних підприємств в сучасних ринкових умовах |
Authors: | Чуєва, Інна Олександрівна |
Keywords: | конкурентоспроможність сфера гостинності готельні підприємства готельні послуги якість |
Issue Date: | 2021 |
Abstract: | UA : Кваліфікаційна робота: 99 с., 155 джерел, 3. табл., додатки.
Об’єктом дослідження є процес формування та підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств.
Предметом дослідження є сукупність положень теоретичного та методичного характеру щодо забезпечення підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств.
Мета дослідження. є теоретичне обґрунтування, розробка методичних положень та науково-практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств.
Методи дослідження: описовий, системно-структурний метод, метод концепутального аналізу.
Новизна дослідження полягає у комплексному підході до формування науково-методичних положень щодо підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. EN : Qualification work: 99 pp., 155 sources, 3 tables., аppendices. The object of research is the process of forming and increasing the competitiveness of hotel enterprises. The subject of the study is a set of provisions of theoretical and methodological nature to ensure the competitiveness of hotel enterprises. The aim of the study. there is a theoretical substantiation, development of methodical provisions and scientific and practical recommendations on increase of competitiveness of hotel enterprises. Research methods: descriptive, system-structural method, method of conceptual analysis. The novelty of the study lies in a comprehensive approach to the formation of scientific and methodological provisions for improving the competitiveness of hotel enterprises. |
Description: | Чуєва І. О. Підвищення конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг готельних підприємств в сучасних ринкових умовах : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Л. В. Безкоровайна. Запоріжжя : ЗНУ, 2021. 99 с. |
URI: | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6267 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом Чуева.docx | Магістерська робота | 173.09 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.