Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/9509
Title: Управління професійним розвитком персоналу підприємства індустрії гостинності
Authors: Спиця, Яна Олександрівна
Keywords: методи управління
система управління
готельне підприємство
управління персоналом
Issue Date: 2022
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 75 сторінок, 3 додатків, 75 літературних джерел. Метою роботи є аналіз процесу управління професійним розвитком персоналу підприємства індустрії гостинності. Об’єктом дослідження є процес управління персоналом підприємств індустрії гостинності. Предметом дослідження є методи управління та професійний розвиток персоналу в готелі «Reikartz Запоріжжя». Методи дослідження. В роботі були використані: теоретичний аналіз і синтез літературних та фахових наукових джерел, метод анкетування; був проведен аналіз внутрішнього середовища; проведено SWOT – аналіз для визначення сильних і слабких сторін підприємства. Зміст кваліфікаційної роботи полягає у дослідженні розвитку персоналу в індустрії гостинності, особливостях та методах управління їм на прикладі готелю «Reikartz Запоріжжя». Управління персоналом являє собою комплексну систему, елементами якої є напрями, етапи, принципи, види і форми кадрової роботи. Основними напрямками є набір і збереження персоналу, його професійне навчання і розвиток, оцінка діяльності кожного працівника з точки зору реалізації цілей підприємства, що дає можливість скорегувати його поведінку.
EN : Thesis is 75 pages, 75 references, 3 applications. The purpose of the work is to analyze the process of managing the professional development of the staff of the hospitality industry. The object of research is the process of personnel management in the hospitality industry. The subject of research is the methods of management and professional development of staff in the hotel "Reikartz Zaporizhzhia". Methods of the research. The theoretical analysis and synthesis of literary and professional scientific sources, the method of questioning were used in the work; the internal environment was analyzed; SWOT analysis was conducted to determine the strengths and weaknesses of the enterprise. The content of the qualification work is to study the development of personnel in the hospitality industry, features and methods of managing it on the example of the hotel "Reikartz Zaporizhzhia". Personnel management is a complex system, the elements of which are the directions, stages, principles, types and forms of personnel work. The main directions are recruitment and retention of personnel, their professional training and development, evaluation of each employee in terms of achieving the goals of the enterprise, which makes it possible to adjust their behavior.
Description: Спиця Я. О. Управління професійним розвитком персоналу підприємства індустрії гостинності : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 75 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/9509
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Спиця.docxМагістерська робота169.18 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.