UA : Кваліфікаційна робота: 57 сторінок, 8 додатків, 27 літературних посилань.
Мета – дослідження розвитку туристичної сфери Грузії.
Об’єкт дослідження – гастрономічний туризм Грузії.
Предмет дослідження – аналіз стану та перспектив розвитку гастрономічного туризму в Грузії.
Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу.
Основна частина роботи присвячена дослідженню туристичної сфери Грузії та аналізу стану і перспектив розвитку гастрономічного туризму в Грузії.
EN : Qualification work: 57 pages, 8 appendices, 27 literary references.
The goal is to study the development of the tourist sphere in Georgia.
The object of research is gastronomic tourism of Georgia.
The subject of the study is an analysis of the state and prospects for the development of gastronomic tourism in Georgia.
Research methods: theoretical analysis of literary sources, comparative and system approach method.
The main part of the work is devoted to the research of the tourist sphere of Georgia and the analysis of the state and prospects of the development of gastronomic tourism in Georgia.