UA : Мета: дослідити обладнання та дизайн закладів ресторанного господарства традиційні та інноваційні підходи.
Об’єкт дослідження: традиційні та інноваційні підходи ресторанного господарства.
Предмет дослідження: заклади ресторанного господарства.
Методи дослідження: теоретичний аналіз і синтез літературних та фахових наукових джерел, описовий, порівняльний, спостережень та досліджень, метод анкетування та проєктування.
Основна частина роботи присвячена дослідженню запорізьких ресторанів, їх специфіка та підходи.
Практичне значення полягає в аналізі закладів Пузата Хата та DaVinci Meat & Seafood, що допоможе в подальшому розвивати заклади запорізької області та всієї країни.
EN : Purpose: to investigate the equipment and design of restaurant establishments using traditional and innovative approaches.
Object of research: traditional and innovative approaches of the restaurant industry.
The subject of research: establishments of the restaurant industry.
Research methods: theoretical analysis and synthesis of literary and specialized scientific sources, descriptive, comparative, observation and research, questionnaire and design method.
The main part of the work is devoted to the study of Zaporozhye restaurants, their specifics and approaches.
The practical significance lies in the analysis of Puzata Khata and DaVinci Meat & Seafood establishments, which will help in the further development of establishments in the Zaporozhye region and the entire country.