Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3064
Title: Методичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Криволапов, Едуард Анатолійович
Keywords: курсова робота
оформлення наукової роботи
оформлення бібліографії
титульна сторінка
кваліфікаційна робота
готельно-ресторанна справа
Issue Date: 2020
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У методичних вказівках викладені загальні вимоги до змісту курсових та кваліфікаційних робіт бакалавра, які розроблені на основі державного стандарту, вимог до курсових та кваліфікаційних робіт, що відповідають спеціальності: «Готельно-ресторанна справа» та стандартів щодо оформлення наукових робіт. Додатки містять розділи про організацію процесу підготовки та написання кваліфікаційної роботи студентами, вимоги до оформлення, зразки оформлення бібліографії, титульних сторінок, технічних завдань. Методичні вказівки запропоновані для використання студентами факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму при підготовці і написанні курсових та кваліфікаційних робіт
Description: Методичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 58 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3064
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kryvolapov.docxМетодичні вказівки156.1 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.