Abstract:
UA : У методичних вказівках викладені загальні вимоги до змісту курсових та кваліфікаційних робіт бакалавра, які розроблені на основі державного стандарту, вимог до курсових та кваліфікаційних робіт, що відповідають спеціальності: «Готельно-ресторанна справа» та стандартів щодо оформлення наукових робіт. Додатки містять розділи про організацію процесу підготовки та написання кваліфікаційної роботи студентами, вимоги до оформлення, зразки оформлення бібліографії, титульних сторінок, технічних завдань.
Методичні вказівки запропоновані для використання студентами факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму при підготовці і написанні курсових та кваліфікаційних робіт
Description:
Методичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 58 с.