Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 86
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Показники якості кремів для обличчя | Барінова, Дар’я Андріївна |
2022 | Вміст сульфатів, хлоридів та деяких металів у стічних водах Запорізької теплової електричної станції | Дунаєва, Злата Сергіївна |
2022 | Показники якості кисломолочних продуктів | Гвоздь, Дмитро Олегович |
2022 | Ідентифікація наркотичних речовин в зразках органів та біологічних рідин в умовах криміналістичної лабораторії | Кучменко, Марина Петрівна |
2022 | Фізико-хімічні показники якості функціональних напоїв із антиоксидантними властивостями | Броун, Юлія Віталіївна |
2022 | Оцінка ефективності форм візуалізації навчального матеріалу в курсі «Природничі науки» | Шиян, Анна Іванівна |
2022 | Побічні хімічні процеси взаємодії домішок з силіцієм при виробництві монокристалічного кремнію | Воляр, Роман Миколайович |
2022 | Методичні особливості збору та аналіз польового матеріалу для старшої школи в процесі вивчення природничих наук | Климченко, Антон Валерійович |
2021 | Методика використання комп’ютерних симуляцій навчального експерименту на уроках природничих наук закладів середньої освіти | Євченко, Сергій Юрійович |
2021 | Використання засобів пізнавального інтересу учнів на уроках природничих наук в закладах загальної середньої освіти | Лотарьова, Єлизавета Євгеніївна |
2021 | Методика використання квест-технології на уроках природничих наук закладів середньої освіти | Любченко, Олена Володимирівна |
2021 | Формування предметних компетентностей учнів у процесі навчання природничих наук | Роговська, Тетяна Ігорівна |
2021 | Технологія проблемного навчання на уроках природничих наук у старшій школі | Сабадаш, Дар’я Олександрівна |
2021 | Організація самостійної роботи студентів-першокурсників у вивченні «Неорганічної хімії» | Чорнобиль, Олена Сергіївна |
2021 | Aqueous urea solution (AUS) 32: виробництво, властивості, хімічні та фізико-хімічні методи дослідження | Мальована, Ольга Віталіївна |
2021 | Порівняльна характеристика методів К’єльдаля та Дюма для визначення білка у зернових продуктах | Сидоренко, Андрій Ігорович |
2021 | Фазові рівноваги в системах «вода–поліцукриди–білки молока» | Кузнєцова, Аліна Костянтинівна |
2021 | Показники якості вершкового масла вітчизняного виробництва | Попович, Яна Ігорівна |
2021 | Пошук біологічно активних речовин серед метоксипохідних 2-R- хінолінів | Джос, Ганна Юріївна |
2021 | Фізико-хімічні властивості сплавів | Андрющенко, Ганна Русланівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 86